DDC Reunion

DDC Reunion laves i samarbejde med IDA-IT

12. oktober | 14.00 – 18.30

København | Aarhus | Aalborg | Odense

For tredje år i træk inviterer IDA-IT og DDC til De Danske Cybermesterskaber Reunion! 

Udover, at vi under De Danske Cybermesterskaber har fundet 10 talentfulde profiler til landsholdet, har vi også mødt alle jer, der var med rejsen – og uanset hvor langt I kom på DDC-rejsen, så har det været helt fantastisk at møde jer alle og opleve jeres særlige interesse og dedikation til cybersikkerhed.

Vi vil derfor gerne samle jer ALLE til De Danske Cybermesterskaber Reunion! Du er naturligvis velkommen, uanset om du har deltaget i De Danske Cybermesterskaber eller ej, og om du har erfaring eller er grøn. Vi sørger for, at I alle får en god dag!

Dagen byder på hygge, hacking og networking sammen med DDC og IDA-IT!

Sidste år vendte landsholdet hjem med en flot bronzemedalje fra EM Norge, og vi håber selvfølgelig, at de hiver en medalje med hjem igen i år, når vi sender dem afsted til EM i Torino (fingers crossed).

Datoen (12. oktober) er lige præcis den dag landsholdet vender hjem – det vil vi gerne markere og derfor samler vi alle, der har lyst på tværs af de 4 byer. Traditionen tro kommer cyberlandsholdet til København for at mødes med dem, der er samlet der.

Vi sætter ikke en regulær konkurrence op, så det er i stedet fællesskabet, vi sætter fokus på – og dét at samles! Vi sørger SELVFØLGELIG for et opgavesæt på Haaukins, og der vil være opgaver I ikke har set før, men der vil også være genbrug af gamle opgaver. I er derfor også meget velkomne til at løse andre opgaver – det er helt op til jer, og hvad I har lyst til i de pågældende byer.

IDA-IT bakker op om De Danske Cybermesterskaber, og vægter det faglige fællesskab, som der er blevet skabt omkring DDC meget højt. Derfor er vi så heldige at have dem som hovedpartner på eventet, hvilket vi er rigtig glade for – det betyder også, at der er betalt aftensmad og merch til alle 😃

Tilmeding åbner snart

4 events i 4 forskellige byer!

Vi ved, at I befinder jeg i hele landet, og vi afholder derfor som vi plejer, 4 events på samme tid i 4 forskellige byer, så I kan deltage i den by, der er tættest på jer: København (AAU-CPH), Aarhus (AU), Aalborg (AAU) og Odense (SDU). 

København

12. oktober

Kl. 14.00 - 18.30

Sted: AAU CPH

Aarhus

12. oktober

Kl. 14.00 - 18.30

Sted: AU

Aalborg

12. oktober

Kl. 14.00 - 18.30

Sted: AAU

Odense

12. oktober

Kl. 14.00 - 18.30

Sted: SDU

Se videoen fra 2023 reunion her

Partnere Bag