LANDSHOLDET

Bag landsholdet står et

stærkt hold fra universiteterne!

De Danske Cybermesterskaber er bygget af de dygtigste folk fra en række af landets førende universiteter, som beskæftiger sig med cybersikkerhed, til daglig herunder CBS, DTU, AU, AAU, SDU og ITU. Opgaverne udvikles derudover i tæt samarbejde med FE og CFCS, som i sin tid startede hele indsatsen omkring Det Danske Cyberlandshold.

Og som billedet her til højre viser, er det et stort hold af passionerede folk, som hjælper til med udvikling af opgaver samt afholdelse af events. De er drevet af at være med til at bygge et stærkt community indenfor cybersikkerhed.

En ting er sikkert – Vi kunne ikke gøre det uden dem!

FOR 2. ÅR I TRÆK (2023) ER DANMARK

PODIET TIL EM!

Igen i 2023 formåede Det Danske Cyberlandshold at komme på podiet ved De Europæiske Mesterskaber – denne gang blev det til en flot og meget velfortjent 3. plads!

Kendetegnene for landsholdet 2023 har været et fantastisk team, der både har været dygtige rent teknisk og dygtige til at samarbejde – og allervigtigst, så har de været virkelig dygtige til at holde motivation og koncentrationen oppe, når det har været svært. Det sidste er helt afgørende i en konkurrence som ved EM, og en af de væsentligste årsager til, at de kunne tage en flot bronzemedalje med hjem.

Vi glæder os allerede til 2024!

Guldmedalje til Danmark i 2022! 

Det er virkeligt en fænomenal præstation fra de 10 spillere på det danske cyberlandshold til de Europæiske Cybermesterskaber #ECSC2022 European Union Agency for Cybersecurity (ENISA).

Det viser blandt andet at når man på tværs af universiteter og myndigheder (Centre for Cyber Security, Forsvarets Efterretningstjeneste (FE), Aalborg University, Syddansk Universitet – University of Southern Denmark, IT-Universitetet i København, DTU – Technical University of Denmark, Copenhagen Business School, Aarhus University) kan stå sammen om talentudvikling og understøttelse af fællesskaber omkring cybersikkerhed – så kan det lykkedes at få udviklet og samlet så fantastisk en trup der kan tage guldet til Danmark!

Vi glæder os allerede til 2023!

LANDSTRÆNERNE FOR DET DANSKE CYBERLANDSHOLD

Holdet som træner landsholdet består af Adam Blatchey, PhD Student, AU og Jens Myrup Pedersen, Professor, AAU.

Adam er en meget aktiv profil i Kalmarunionen, og er en passioneret og skarp CTF-spiller med en særlig styrke indenfor kryptografi.
Jens har en stor passion for at udvikle unge talenters kompetencer indenfor cybersikkerhed, og har bl.a startet Danmarks første kandidatuddannelse indenfor cybersikkerhed på AAU.

Adam og Jens er derfor et super stærkt team, som tager godt hånd om cyberlandsholdet, og gør alt for at give dem de bedste forudsætninger når de skal dyste til De Europæiske Mesterskaber 2023!

Partnere Bag